reklama

obrazek

Tuňákové karbanátky

Autor: Majda
Vloženo: 16.02.2008 16:30

Počet porcí: 3
Celkem hodnotilo: 274 lidí
Hodnocení: 2.76
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

10 slaných krekrů, 200 g sterilované kukuřice, 1 malá cibule, 6 lžic majonézy, šťáva z půlky citrónu, 100 g mraženého hrášku, 400 g konzervovaného tuňáka, 1 lžíce slunečnicového oleje, sůl a pepř.

Příprava

Krekry nahrubo rozlámeme, vsypeme do kuchyňského robou i s kukuřicí a rozmixujeme na hrubší směs, kterou přendáme do mísy, vmícháme cibuli, majonézu a citrónovou šťávu a vše důkladně promícháme. Přidáme hrášek a tuňáka, dochutíme solí a pepřem, hmotu rozdělíme na 8 dílů a vytvarujeme rybí karbanátky, které smažíme na oleji dozlatova.

Přílohy

Podáváme s fazolemi v rajské omáčce, bramborovou kaší nebo listovým salátem.

Recepty dle ingrediencí