reklama

obrazek

Štika s hořčičnou omáčkou

Vloženo: 06.04.2007 18:18

Doba přípravy: 30 minut
Energetická hodnota: Na osobu: 423 kcal, 43 g bílkovin, 24 g tuků, 2 g sacharidů
Celkem hodnotilo: 517 lidí
Hodnocení: 0.97
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

4 plátky štiky po 180 g, sůl, čerstvě mletý pepř, šťáva z půlky citrónu, 20 g másla, 200 ml smetany ke šlehání, 2 lžíce zakysané smetany, 2 žloutky, 2-3 lžíce jemně pikantní hořčice, 1 lžíce jemně nasekaného kopru, 2 lžíce sekané petrželky, 2 lžíce čerstvé bílé strouhanky.

Příprava

Plátky ryby opláchneme a osušíme. Vetřeme do nich sůl s pepřem a pokapeme citrónovou šťávou. Žáruvzdornou nádobu vymažeme máslem a plátky štiky do ní poskládáme. Troubu předehřejeme na 200 °C Smícháme zbývající přísady a rybu směsí zalijeme. Vložíme do trouby a pečeme 15-20 minut.

Recepty dle ingrediencí