reklama

obrazek

Mořský okouník s fazolkami

Vloženo: 01.04.2007 16:45

Doba přípravy: 45 minut
Počet porcí: 4
Nutriční hodnoty: Na osobu: 56 g bílkovin, 15 g tuků, 15 g sacharidů
Energetická hodnota: Na osobu: 444 kcal
Celkem hodnotilo: 522 lidí
Hodnocení: 2.81
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g plátků mořského okouníka, sůl, čerstvě mletý pepř, šťáva z půlky citrónu, 500 g žlutých fazolek, 3 lžíce olivového oleje, 3 lžíce sekané šalotky, půl lžičky fenyklu, 1 stonek saturejky, 250 ml drůbežího vývaru, 2 lžíce sekané petrželky.

Příprava

Rybí plátky opláchneme, osušíme a nakrájíme na kousky velikosti sousta. Osolíme je, opepříme a pokapeme je citrónovou šťávou. Fazolky opláchneme a případně zbavíme vláken. Na rozehřátý olej dáme zesklovatět šalotku. Přidáme fenykl, saturejku a fazolky. Osolíme, opepříme a přilijeme drůbeží vývar. Zvolna dusíme asi 15 minut. Rybu poskládáme na fazolky a přikryté dusíme 15 minut. Podáváme posypané petrželkou.

Recepty dle ingrediencí