reklama

obrazek

Jehněčí perkelt

Autor: Šárka Kludská
Vloženo: 19.03.2008 12:19

Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 345 lidí
Hodnocení: 2.59
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

750 g jehněhčího masa, 150 g cibule, 80 g másla, 30 g hladké mouky, 10 g mleté papriky, 3 stroužky česneku, 3 lžíce rajčatového protlaku, sůl.

Příprava

Očištěnou cibuli nakrájenou nadrobno orestujeme na másle, přidáme kousky jehněčího masa a osmažíme. Poté zaprášíme hladkou moukou, mletou paprikou, osolíme, zalijeme vodou a dusíme doměkka. Před koncem přípravy vmícháme do pokrmu prolisovaný česnek, rajský protlak a ještě krátce povaříme.

Přílohy

Podáváme s dušenou rýží.

Recepty dle ingrediencí