reklama

obrazek

Marinovaná vepřová játra

Autor: Milan R.
Vloženo: 31.03.2008 17:44

Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 382 lidí
Hodnocení: 2.62
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

500 g vepřových jater, 1 cibule, 2 lžíce oleje, 150 g rajského protlaku, 200 g ananasového kompotu, drcený zelený pepř, mletá skořice, sůl.

Příprava

V pánvi na oleji osmažíme najemno nakrájenou cibuli. Játra po celém povrchu posypeme zeleným pepřem a na cibuli z obou stran prudce orestujeme. Poé játra vyndáme a připravíme si marinádu: do cibulky v na pánvi nalijeme rajský protlak, ananasovou šťávu, přidáme skořici a v tomto nálevu játra doměkka podusíme. Necháme vychladnout a do druhého dne uložíme do ledničky. Potom játra nakrájíme na plátky, osolíme, rozložíme na talíře, proložíme ananasem a okolo nalijeme marinádu.

Přílohy

Recepty dle ingrediencí