reklama

obrazek

Cizrnový salát s tuňákem

Autor: Ewik
Vloženo: 07.03.2012 10:05

Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 617 lidí
Hodnocení: 1.69
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

150 g cizrny, konzerva tuňáka v oleji, 3 lžíce olivového oleje, 3 vejce natvrdo, 1 cibule, 2 stroužky česneku. Zálivka: bylinkový ocet, olivový olej, 1 lžička hnědého cukru, sůl a pepř.

Příprava

Cizrnu namočenou den předem uvaříme doměkka, šťávu z tuňáka slijeme a maso dáme stranou. Do oleje přidáme ocet, cukr, sůl a dobře promícháme. Cibuli s česnekem oloupeme, nasekáme nadrobno a osmahneme na oleji. Pak přidáme tuňáka a maso krátce prohřejeme. K cizrně přidáme vejce nakrájená na kostky, tuňáka a zlehka promicháme.

Recepty dle ingrediencí