reklama

obrazek

Spagetti a la tuňák

Autor: Adeline.lilly
Vloženo: 28.05.2008 21:21

Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 2
Energetická hodnota: Dle množství oleje, protlaku, množství a druhu zeleniny.
Celkem hodnotilo: 315 lidí
Hodnocení: 2.91
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

1 konzerva tuňáku v rostlinném nálevu, 1/2 sáčku špaget nebo jiných těstovin, 1 žlutá paprika, 3 plátky eidamu, mozzarela (stačí menší balení), rajčatový protlak, 2 rajčata, 1 stroužek česneku, bazalka, provensálské koření, koření směs na ryby, alpská sůl.

Příprava

Těstoviny necháme vařit v osolené vodě dle návodu na sáčku. Po uběhnutí 1/2 doby varu si připravíme hlubší pánev, vlijeme do ní obsah konzervy s tuňákem (pokud je zde příliž oleje, odlijeme z konzervy). Přidáme koření dle chuti, nakrájíme veškerou zeleninu na kostičky, vhodíme do pánve a zamícháme. Po minutě přidáme rajčatový protlak a sůl. Nakonec vložíme sýr, necháme roztát a zamícháme. Těstoviny vložíme na talíř a přilijeme hotovou omáčku, dozdobíme bylinkami a na plátky nakrájenou mozzarelou.

Poznámky

Dobrou chuť!

Recepty dle ingrediencí