reklama

obrazek

Japonská kuřecí polévka (Tori džiru)

Vloženo: 24.03.2007 21:11

Doba přípravy: 60 minut
Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 388 lidí
Hodnocení: 2.92
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

2 kuřecí stehna, 5 šálků vody, 100 g ředkve, půl šálku hub, 100 g karotky, 3 polévkové lžíce bílého vína, 1 pórek, sůl.

Příprava

Kuřecí stehna vaříme ve vodě, až maso odpadne od kosti. Sebereme mastnotu z vývaru. Maso nakrájíme na malé kousky, dáme zpět do vývaru, přivedeme do varu a zmírníme plamen. Omytou karotku, ředkev a houby nakrájíme na tenká kolečka, která přidáme do polévky. Navrch polévky dáme drobně rozsekaný pórek a dokořeníme podle chuti.

Recepty dle ingrediencí