reklama

obrazek

Japonská polévka z vajec a zeleniny (Tamago súpu)

Vloženo: 31.03.2007 21:01

Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 461 lidí
Hodnocení: 2.84
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

3 šálky vývaru, 1 a půl lžičky sójové omáčky, 1 okurka nebo 200 g fazolek, 4 vejce, glutasol, sůl.

Příprava

Do vývaru přidáme sójovou omáčku a sůl a přivedeme do varu. Okurku nebo fazolky nakrájíme na malé kousky a přidáme do polévky. Když je zelenina měkká, přidáme rozšlehaná vajíčka, která po vlití do polévky už dále nevaříme. Podáváme v miskách. Dochutíme glutasolem.

Recepty dle ingrediencí