reklama

obrazek

Japonská rajčatová rýže (Tomato raisu)

Vloženo: 31.03.2007 21:05

Doba přípravy: 40 minut
Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 292 lidí
Hodnocení: 2.52
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

2 lžičky másla, 2 šálky rýže, 2 ,2 šálku vody, 5 rajčat, 200 g hrášku, sůl, pepř, 4 lžíce kečupu, 2 sójové párky.

Příprava

Na lžičce másla opražíme rýži. Přidáme vodu a uvaříme rýži doměkka. Rajčata nakrájíme na osminky a dáme do hrnečku na mírný oheň, necháme pustit šťávu, můžeme přilít i trochu vody. Přidáme hrášek, osolíme, opepříme, nakonec přidáme kečup. Chvíli necháme povařit. Směs smícháme s rýží a necháme ještě 10 minut pod pokličkou. Na lžičce másla osmažíme na špalíčky nakrájené dietní párky. Rýži nakupíme na talíř a navrch přidáme opečené sójové párky.

Recepty dle ingrediencí