reklama

obrazek

Ryba s citrónem a rajčetem (Kasane jaki)

Vloženo: 02.04.2007 16:51

Celkem hodnotilo: 527 lidí
Hodnocení: 1.55
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

500 g rybího filé (nejlépe z bílé tresky, makrely, pstruha, cejna, murény atd.), 2 středně velké rajčata, 1 oloupaný citrón, 1 zelená paprika, sůl, pepř, olej.

Příprava

Rybu nakrájíme na plátky, osolíme a opepříme a necháme 20 minut odležet. Rajčata, papriky a citrón též nakrájíme na plátky. Na pánvi rozehřejeme olej a položíme do něj plátky filé, které pokryjeme plátky rajčat a plátky citrónu. Necháme na prudkém ohni 1-2 minuty. Potom zakryjeme pánev pokličkou a na mírném ohni dusíme 7-8 minut. Na zvláštní pánvi na prudkém ohni rychle osmahneme plátky papriky.

Přílohy

Rybu s rajčaty a citrónem dáme na talíř, ozdobíme zelenou paprikou a podáváme s rýží.

Recepty dle ingrediencí