reklama

obrazek

Čínské skopové nitky na zelenině

Vloženo: 24.03.2007 20:28

Doba přípravy: 30-40 minut
Počet porcí: 2
Celkem hodnotilo: 303 lidí
Hodnocení: 2.48
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

120 g skopového masa, 30 g bambusových výhonků, 30 g špenátu, 30 g červené řepy, 1 bílek, 1 polévková lžíce bílého vína, 1 kávová lžička cukru, 1 kávová lžička soli, 1 kávová lžička glutasolu (vegety), olej, 1 polévková lžíce olivového oleje.

Příprava

Maso nakrájíme na nitky a obalíme v rozšlehaném bílku se škrobovou omáčkou. Osmažíme v oleji, vidličkou ale nitky udržujeme od sebe, aby se nespekly. Asi po jedné minutě maso vyjmeme. Na jiné pánvi rozehřejeme jednu polévkovou lžíci oleje a opečeme v něm na proužky nakrájenou zeleninu, potom tam přidáme víno, cukr, sůl, glutasol a pořádně zamícháme. Do směsi přidáme maso, zamícháme a polijeme jednou polévkovou lžící kvalitního olivového oleje.

Recepty dle ingrediencí