reklama

obrazek

Fenyklový salát (Insalata di finocchi)

Vloženo: 24.03.2007 21:08

Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 502 lidí
Hodnocení: 2.68
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

3 středně velké sladké florentské fenykly, 3 rajčata, 1 cibule, 2 lžíce oleje, 1 lžíce octa, 1 kávová lžička cukru, půl lžíce sekané zelené petrželky, sůl.

Příprava

Fenykl očistíme, z listů odřízneme vnější tuhé žebroví a listy nakrájíme na tenké nudličky. Dáme do mísy, přidáme na plátky nakrájená oloupaná rajčata, drobně krájenou cibuli, ocet, olej, pepř, sůl a sekanou petrželku. Dobře zamícháme a podáváme.

Recepty dle ingrediencí