reklama

obrazek

Benátské rizoto (Risotto alla veneta)

Vloženo: 07.02.2012 09:46

Doba přípravy: 30 minut
Počet porcí: 1
Celkem hodnotilo: 547 lidí
Hodnocení: 2.65
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

1 cibule, 1 stroužek česneku, 80 g másla, 40 g šunky, 400 g rýže, 200 g čerstvého zeleného hrášku, 750 ml vývaru, mletý pepř, sůl, 100 g strouhaného parmezánu.

Příprava

V hrnci zahřejeme polovinu másla, přidáme drobně krájenou cibuli, na plátky nakrájený česnek, drobně krájenou šunku a krátce orestujeme. Přidáme přebranou rýži, vyloupaný hrášek, osolíme, opepříme a dobře zamícháme. Zalijeme vývarem a vaříme doměkka. Stáhneme z ohně, promícháme zbytkem másla, dáme na mísu a posypeme parmezánem.

Recepty dle ingrediencí