reklama

obrazek

Pečený pstruh po milánsku (Agoni fritti alla milanese)

Vloženo: 02.02.2012 09:53

Počet porcí: 1
Celkem hodnotilo: 431 lidí
Hodnocení: 2.96
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

1000 g očištěných pstruhů, mouka, 1-2 vejce, 2 lžíce jemně mleté strouhané housky, 2 lžíce strouhaného sýra, 1 citrón, sekaná zelená petrželka, olej na smažení, sůl.

Příprava

Očištěného pstruha nakrájíme na porce, osolíme, obalíme v mouce, rozšlehaných vejcích a ve strouhané housce smíchané se strouhaným sýrem. Obaleného pstruha usmažíme zvolna na rozpáleném oleji dozlatova, necháme okapat, dáme na mísu a pokapeme citrónovou šťávou a posypeme sekanou petrželkou.

Recepty dle ingrediencí