reklama

obrazek

Brambory po římsku (Patate alla romana)

Vloženo: 06.03.2012 10:23

Počet porcí: 1
Celkem hodnotilo: 476 lidí
Hodnocení: 2.45
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

600 g brambor, 2 lžíce sádla, 2 stroužky česneku, 100 g vepřového podbradku, 300 g rajčat, 1 lžíce sekané petrželky, sůl, mletý pepř.

Příprava

Brambory uvaříme ve slupce, oloupeme, necháme vychladnout a nakrájíme na plátky. Na rozpáleném sádle osmahneme třený česnek, vložíme drobně pokrájený vepřový podbradek, oloupaná, semen zbavená, na tenké plátky nakrájená rajčata a několik minut za častého míchání podusíme. Přidáme nakrájené brambory, osolíme, opepříme, dobře prohřejeme a dáme na teplou mísu. Posypeme zelenou petrželkou.

Recepty dle ingrediencí