reklama

obrazek

Indonéská špenátová polévka (Sajur bajam)

Vloženo: 25.03.2007 01:12

Celkem hodnotilo: 295 lidí
Hodnocení: 2.49
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

250 g mladého špenátu, 200 g kukuřičných zrn, půlka cibule, půlka lžičky sardelové pasty, 2 stroužky česneku, půl lžičky kurkumy, 1 chilli paprička, 750 ml kuřecího vývaru, sůl.

Příprava

Opečeme sardelovou pastu, jemně nakrájenou cibuli, utřený česnek, kurkumu, nasekanou chilli papričku, přilijeme vývar a zlehka vaříme pod pokličkou několik minut. Přidáme kukuřici a uvaříme ji, pak přidáme nahrubo nasekaný špenát, krátce povaříme a přisolíme.

Recepty dle ingrediencí