reklama

obrazek

Indonéské masové krokety (Pergedel daging)

Vloženo: 25.03.2007 01:18

Celkem hodnotilo: 298 lidí
Hodnocení: 2.28
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

500 g jemně mleté masové směsi, 2 krajíčky chleba, 2 vejce, 2 šalotky s natí, 2 stroužky česneku, 1 lžička mletého zázvoru, půl lžičky muškátového oříšku, 1 lžíce citrónové šťávy, olej na smažení, sůl a pepř.

Příprava

Smísíme maso, jemně rozdrobený chleba, žloutky, nakrájené šalotky, rozetřený česnek, zázvor, muškátový oříšek, citrónovou šťávu a osolíme a opepříme podle chuti. Tvoříme šišky dlouhé 5 cm a silné 1,5 cm, obalujeme je v rozšlehaných bílcích a smažíme je v rozpáleném oleji dohněda. Před podáváním ozdobíme pažitkou.

Recepty dle ingrediencí