reklama

obrazek

Francouzská celerová remuláda

Vloženo: 24.03.2007 21:14

Doba přípravy: 20 minut
Počet porcí: 4
Celkem hodnotilo: 416 lidí
Hodnocení: 2.59
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

1 středně velký celer, 3 lžíce oleje, 1 lžíce vinného octa, pepř, sůl, špetka cukru, 2 lžíce hořčice

Příprava

Syrový celer oloupeme a nakrájíme na nudličky tenké asi jako sirky. Přidáme hořčici, olej, ocet, pepř, sůl a cukr. Všechno dobře promícháme a pokrm je hotový. Připravujeme raději déle před podáváním - remuláda je pak chutnější a celer měkčí.

Recepty dle ingrediencí