reklama

obrazek

Boršč

Vloženo: 19.08.2007 01:25

Doba přípravy: 120 min.
Počet porcí: 6
Celkem hodnotilo: 359 lidí
Hodnocení: 2.87
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

200 g hovězího masa, 200 g vepřového masa, 300 g kořenové zeleniny, 300 g zelí (kysané nebo sterilované), 200 g červené řepy, ocet, bobkový list, několik kuliček pepře a nového koření, 100 g párků, šálek kysané smetany.

Příprava

Hovězí maso nakrájíme na malé kostky a vložíme do dvou litrů studené vody. Vaříme do poloměkka, pak přidáme na kostičky nakrájené vepřové maso. Zeleninu očistíme, nakrájíme na nudličky a přidáme k téměř měkkému masu. Po chvíli přidáme nadrobno nakrájené zelí a červenou řepu. Vše uvaříme doměkka. V malém množství vody povaříme koření a vlijeme do polévky. Nakonec přidáme na plátky nakrájený párek.

Přílohy

Při podávání podle chuti okyselíme octem a přidáme lžíci kysané smetany.

Recepty dle ingrediencí