reklama

obrazek

Židovský kapr

Vloženo: 22.08.2007 21:42

Doba přípravy: 40 min.
Počet porcí: 6
Celkem hodnotilo: 244 lidí
Hodnocení: 2.32
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g kapra, sůl, 50 ml octa, 2 velké cibule, 30 g másla, 120 ml piva, 4 hřebíčky, 4 kuličky pepře, 50 g rozinek, citrónová kůra.

Příprava

Kapra nakrájíme na porce asi 4 cm široké, osolíme a pokropíme octem. Cibuli nakrájíme na kostky a podusíme na másle. K cibuli přilijeme pivo s trochou vývaru z koření a přivedeme do varu. Vložíme porce kapra a vaříme asi 20 minut pod pokličkou na mírném ohni. Uvařenou rybu vyjmeme. Omáčku necháme zhoustnout, vložíme rozinky, nastrouhanou citrónovou kůru a povaříme. Nakonec vložíme kousky kapra, aby se prohřály.

Recepty dle ingrediencí