reklama

obrazek

Candát po ostankinovsku

Vloženo: 23.08.2007 00:20

Doba přípravy: 50 min.
Počet porcí: 6
Celkem hodnotilo: 481 lidí
Hodnocení: 1.51
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g candáta, sůl, citrónová šťáva, 30 g oleje, 1 cibule, 12 oliv, 100 ml rajčatové šťávy, 50 g tvrdého sýra, 10 g másla, kopr.

Příprava

Porce candáta vykostíme, osolíme, pokapeme citrónovou šťávou a opečeme po obou stranách na oleji. Rybu vyjmeme a na zbylém tuku osmažíme kolečka cibule. Do zapékací misky dáme porce candáta, opečenou cibuli, vypeckované olivy, zalijeme rajčatovou šťávou nebo ředěným rajským protlakem, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme máslem. Nádobu nejprve prohřejeme na plotně, pak ji vložíme do trouby a poté candáta cca 30 min. zapékáme. Hotový pokrm podáváme ozdobený nasekaným koprem.

Recepty dle ingrediencí