reklama

obrazek

Candát po záporožsku

Vloženo: 23.08.2007 00:25

Doba přípravy: 40 min.
Počet porcí: 6
Celkem hodnotilo: 497 lidí
Hodnocení: 1.21
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g candáta, sůl, pepř, hladká mouka, 100 g oleje, 100 g mrkve a petržele, 2 cibule, 1 nakládaná okurka, 4 rajčata, 5 zrnek pepře, 1 bobkový list, rybí vývar, citrón, petrželka.

Příprava

Osolené a opepřené porce candáta obalíme v mouce a opečeme po obou stranách. Rybu vyjmeme a na oleji opečeme nudličky zeleniny, cibule a okurky. Přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, sůl a koření, zalijeme trochou vývaru a podusíme. Opečeného candáta dáme do rendlíku, zalijeme dušenou zeleninou a dusíme na mírném ohni asi 10 minut. Candáta se zeleninou dáme na mísu a necháme vychladnout. Jednotlivé porce ozdobíme plátky citrónu a sekanou petrželkou.

Recepty dle ingrediencí