reklama

obrazek

Okoun na česneku

Vloženo: 23.08.2007 00:48

Doba přípravy: 35 min.
Počet porcí: 6
Celkem hodnotilo: 263 lidí
Hodnocení: 2.7
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g okouna, 500 ml vývaru z ryb a zeleniny, tlučený kmín, 6 stroužků česneku, 1 malá cibule, 100 g másla, strouhanka.

Příprava

Osolené okouny zalijeme v hrnci horkým vývarem, okořeníme tlučeným kmíne, nadrobno nakrájeným česnekem a cibulí a vaříme do měkka na mírném ohni. Strouhanku osmažíme na másle. Uvařené ryby dáme na talíře, posypeme strouhankou a přelijeme rozpuštěným máslem.

Recepty dle ingrediencí