reklama

obrazek

Maďarský okoun

Vloženo: 23.08.2007 00:50

Doba přípravy: 40 min.
Počet porcí: 6
Celkem hodnotilo: 294 lidí
Hodnocení: 2.78
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g okouna, sůl, 10 g oleje, 50 g másla, paprika.

Příprava

Osolené okouny narovnáme rozevřené hřbetem nahoru do zapékací mísy. Pokapeme je olejem a poklademe lupínky másla. Zastříkneme vodou a pečeme doměkka za pravidelného přelévání šťávou a případného dalšího podlévání vodou. Pečeme ve středně vyhžáté troubě a na závěr pečení okouny posypeme paprikou a přelijeme šťávou.

Recepty dle ingrediencí