reklama

obrazek

Jemný okoun s cibulovou nádivkou

Vloženo: 23.08.2007 00:52

Celkem hodnotilo: 294 lidí
Hodnocení: 2.42
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g okouna (4-8 kusů), citrónová šťáva, 4 cibule, sůl, pepř, polohrubá mouka, 120 g oleje.

Příprava

Očištěné okouny reozřízneme ve hřbetě, odstraníme páteř a vykucháme. Vnitřek okouna pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi 20 minut odležet. Cibuli nastrouháme a promícháme se solí a pepřem, okouny mírně naplníme a zašijeme. Ryby obalíme v mouce a pečeme v rozehřátém oleji do zlatova.

Recepty dle ingrediencí