reklama

obrazek

Okoun s vejci

Vloženo: 23.08.2007 00:55

Celkem hodnotilo: 278 lidí
Hodnocení: 2.74
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

800 g okouna, sůl, 20 ml octa, půlka menší cibule, 40 g petržele, 40 g pórku, tymián, 2 hřebíčky, 4 vejce natvrdo, 60 g másla, petrželka.

Příprava

Porce okouna vložíme do osolené a okyselené vody s nakrájenou zeleninou a s kořením a přivedeme do varu. Když začne voda vřít, sejmeme poklici a na ímrném ohni dovaříme. Uvařené okouny dáme na talíře a posypeme na másle osmahnutými posekanými vejci. Pokrm ozdobíme snítkami petrželky.

Recepty dle ingrediencí