reklama

obrazek

Candát s jemnou petrželkovou omáčkou

Autor: Tereza Králová
Vloženo: 17.12.2007 23:58

Počet porcí: 3
Celkem hodnotilo: 335 lidí
Hodnocení: 2.56
Vaše hodnocení receptu:

Poslat recept mailem
Tisk receptu


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Ingredience

4 porce candáta, půl svazku petrželky, 2 lžíce oleje, sůl. Omáčka: 4 žloutky, 1 lžíce másla, citrónová šťáva, sůl.

Příprava

Očištěné porce candáta dáme do vařící vody, přidáme pokrájenou petrželku a zakapeme oleje. Rybí maso uvaříme doměkka. Mezitím v kastrůlku na mírném ohni šleháme až do zhoustnutí 4 žloutky s máslem a citrónovou šťávou. Pak omáčku zředíme vývarem z candátaa podle chuti dosolíme. Porce ryby urovnáme na talíře a přelijeme.

Přílohy

Podáváme s krajíčky bílé veky.

Recepty dle ingrediencí