reklama
obrázek - Francouzská

Informace - Francouzská kuchyně

Francouzská kuchyně je velmi pestrá, některé recepty jsou založeny na bohatě používaném koření, jiné vynikají promyšlenou kombinací ingrediencí jemných delikátních chutí. Francouzská kuchyně oplývá množstvím ryb a mořských plodů, stejně tak je ale hojně zastoupeno masto – jehněčí, skopové, hovězí i telecí. Zároveň ale maso minimálně ve stejném množství doplňuje zelenina – Francouzi mají v oblibě především dýně, čekankové puky, artyčoky, čerstvý šp....

více informací o této kuchyni


Francouzská kuchyně

poslední přidané recepty

27.04.2012

Cibulačka z Normandie

06.03.2012

Baskické fazole

27.02.2012

Jarní francouzské jardiniére

24.02.2012

Cibulová polévka s toasty

22.02.2012

Bylinkové rizoto

31.07.2008

Makrela na víně

28.05.2008

Králík na víně

01.05.2008

Králík na víně

07.04.2008

Králičí stehna se šalotkou

17.03.2008

Jehněčí Bourgignon

Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Seznam receptů - vyhledávání receptů - přehled dle kuchyně

zobrazeno: 0 - 15 z 144

záznamů na stránce 15| 25| 35| vše

řadit dle: data| jména| hodnocení


<< první 1|2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| 10| poslední >>

06.03.2012 10:19

Baskické fazole

24.03.2007 19:49

Bramborová galetka

24.03.2007 19:56

Brokolice s jogurtovou omáčkou

09.01.2008 00:13

Burgundská ztracená vejce

24.03.2007 19:58

Bylinková omáčka

22.02.2012 14:56

Bylinkové rizoto

17.12.2007 23:58

Candát s jemnou petrželkovou omáčkou

24.03.2007 20:00

Candát se špenátem

17.12.2007 23:21

Celerová omáčka

06.09.2007 00:29

Chřest se smetanovou omáčkou

06.09.2007 00:29

Chřestový salát

27.04.2012 17:17

Cibulačka z Normandie

24.03.2007 20:04

Cibulová omáčka

24.02.2012 13:31

Cibulová polévka s toasty

24.03.2007 20:05

Cibulová polévka z Cardaillacu

<< první 1|2| 3| 4| 5| 6| 7| 8| 9| 10| poslední >>

Recepty dle ingrediencí