reklama
obrázek - Japonská

Informace - Japonská kuchyně

Mnoho lidí má tendenci plést si japonskou kuchyni s kuchyní čínskou. Přitom je mezi nimi řada rozdílů � v čínské kuchyni se často připravují pokrmy rychlým smažením, zatímco v Japonsku se oleje používá méně, pánve se vymašťují lojem, vaří se v páře nebo se dusí na směsi oleje, rýžového vína a sójové omáčky. Někdy se v japonské kuchyni připravují pokrmy přímo na dřevěném uhlí bez použití tuku. V Číně se rovněž podává valná většina pokrmů teplých, zatímco japonsk....

více informací o této kuchyni


Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Seznam receptů - vyhledávání receptů - přehled dle kuchyně

zobrazeno: 0 - 15 z 93

záznamů na stránce 15| 25| 35| vše

řadit dle: data| jména| hodnocení


<< první 1|2| 3| 4| 5| 6| 7| poslední >>

16.02.2008 16:28

Buta maki - roláda z vepřového masa

24.03.2007 21:44

Grilované hovězí maso se zeleninou (Teppan jaki)

07.03.2008 21:30

Grilované placičky z rybího masa s rýží

28.02.2008 14:12

Hovězí vývar Panda

16.02.2008 16:22

Jablko plněné krevetami

05.09.2007 20:18

Japonská kachní játra

24.03.2007 21:11

Japonská kuřecí polévka (Tori džiru)

25.03.2007 01:00

Japonská nakládaná zelenina (Cukemono)

31.03.2007 20:54

Japonská opékaná rýže (Jaki meši)

31.03.2007 20:56

Japonská polévka s nudlemi a knedlíčky (Sumaši džiru)

31.03.2007 20:57

Japonská polévka z mušlí (Kai džiru)

31.03.2007 21:00

Japonská polévka z tresky a zeleniny (Tara čiri)

31.03.2007 21:01

Japonská polévka z vajec a zeleniny (Tamago súpu)

31.03.2007 21:03

Japonská polévka z vepřového masa se zeleninou (Buta džiru)

02.04.2008 22:07

Japonská polévka ze sleďů

<< první 1|2| 3| 4| 5| 6| 7| poslední >>

Recepty dle ingrediencí