reklama
obrázek - Ruská

Informace - Ruská kuchyně

Ruská kuchyně a ruské recepty jsou stejně rozmanité a pestré, jako je rozlehlé Rusko. Základem ruské kuchyně je maso - převládá hovězí, vepřové, telecí a zvěřina. Vzhledem k tomu, že Rusko má rozsáhlé pobřeží, jsou v přímořských regionech samozřejmě často konzumovány ryby, převažuje candát, losos (a proslulý ruský červený kaviár, který se z něj produkuje), jeseter (a z něj pocházející černý kaviár). Zelenina se v ruské kuchyn....

více informací o této kuchyni


Ruská kuchyně

poslední přidané recepty

14.07.2008

Kuřecí játra v alkoholovém závoji

14.07.2008

Vejce s bylinkovou omáčkou

20.03.2008

Rybí ucha

18.12.2007

Kyjevský kotlet se žampióny

18.12.2007

Gruzínské kuře Tabako

18.12.2007

Kavkazské kuře

27.08.2007

Ruský salát

25.08.2007

Altajské karbanátky

25.08.2007

Murmaňská treska

25.08.2007

Ruská marinovaná makrela

Reklama

CoKdyKam.cz - výlety po Čechách a Moravě, kultura, zábava

Seznam receptů - vyhledávání receptů - přehled dle kuchyně

zobrazeno: 0 - 15 z 18

záznamů na stránce 15| 25| 35| vše

řadit dle: data| jména| hodnocení


<< první 1|2| poslední >>

25.08.2007 03:40

Altajské karbanátky

19.08.2007 01:25

Boršč

23.08.2007 00:20

Candát po ostankinovsku

23.08.2007 00:25

Candát po záporožsku

18.12.2007 00:13

Gruzínské kuře Tabako

22.08.2007 22:55

Kapr po ukrajinsku

25.08.2007 02:21

Kaviárový salát

18.12.2007 00:12

Kavkazské kuře

22.08.2007 22:17

Kavkazský kapr

14.07.2008 12:41

Kuřecí játra v alkoholovém závoji

18.12.2007 00:16

Kyjevský kotlet se žampióny

23.08.2007 00:15

Moskevský candát

22.08.2007 22:58

Moskevský kapr

25.08.2007 03:36

Murmaňská treska

25.08.2007 02:44

Ruská marinovaná makrela

<< první 1|2| poslední >>

Recepty dle ingrediencí